top of page

Becker Cleaning Hasselt

Wanneer de ramenwasser klaar is met ramen wassen vraagt hij of ik de ramen graag wil controleren. Zoja, dan laat hij de lamellen overal naar boven. Zo nee, dan zet hij ze weer in de originele stand en laat hij ze naar beneden. Ik vertel hem dat ik er alle vertrouwen in heb dat ze proper zijn en hij lijkt teleurgesteld dat ik zijn werk niet wil komen inspecteren. Hij heeft duidelijk geen half werk te verdoezelen en wil met trots de propere ramen laten zien. Die transparantie zowel van de ramen ;-) als in zijn communicatie, de keuze die hij mij als klant laat, en de trots die hij toont over zijn werk zijn van onschatbare waarde, ook voor zijn werkgever. We hebben meteen een afspraak voor de volgende poetsbeurt gemaakt.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
bottom of page