top of page

June 27, 2016

Behandel je klant zoals je zelf wilt behandeld worden

In: De ondernemer in 2016 met de steun van ING:

Hans Similon was tot voor kort een van de bezielers van telecomoperator Mobile Vikings. Nu helpt hij ondernemers bij de creatie van een sterk merk. Hans Similon: ‘Zonder authenticiteit bouw je geen sterk merk.’

June 19, 2016

Loopbaanbegeleiding: klaar voor een volgende zet

Niet goed wetende welke richting ze moest inslaak, nam site manager Karen Gëocze von Szendröi contact met Motmans & Partners. "Ik zocht een professional die me kon begeleiden in mijn zoektocht naar de gepaste job bij het juiste bedrijf. Maar ze hebben me doen inzien dat ik bij mijzelf moest beginnen", zegt Karen, die vandaag zelfstandige is.

May 29, 2016

Ex Mobile Vikings topman Hans Similon over zijn nieuwe plannen, met de hamer op klantgerichtheid

Geschreven doorMagali De Reu

Begin mei raakte bekend dat Hans Similon, Chief Viking van Mobile Vikings de deur van het Vikingkasteel achter zich dicht deed. “Ik ga verder inzetten op het klantgericht denken en ondernemen,” klonk het toen. Ik trok naar de Corda Campus voor een babbel met Similon himself en zijn vrouw Karen Geöcze von Szendröi, tevens zijn nieuwe businesspartner waarmee hij vervolg geeft aan zijn ondernemersavontuur.

May 29, 2016

Similon leert bedrijven klantgericht werken

Door Kurt Meers: 

Hans Similon heeft vrij snel na het verlaten van het Viking-schip een nieuwe uitdaging gevonden. Hij gaat zich volledig toeleggen op het ondersteunen van bedrijven die meer klantgericht willen werken. “Op dat vlak kunnen we van de Amerikanen nog veel leren,” vindt Similon.

Please reload

bottom of page